Garrone története
A vállalat története 1890-re nyúlik vissza, amikor Angelo Garrone megalapította a céget a piemonti régióban.
Az alapító célja az volt, hogy kiváló minőségű italokat készítsen, és összehangolja az olasz hagyományokat az innovatív gyártási eljárásokkal.
A Garrone vállalat az évtizedek során bővítette termékpalettáját, és elérte a nemzetközi elismerést a likőrök és italok terén.
A vállalat elkötelezett a minőségi alapanyagok felhasználása mellett, és számos ikonikus terméke, mint például a Limoncello és a Grappa, hozzájárult a vállalat hírnevéhez.
Az olasz tradíciók és minőség iránti szenvedély mellett a Garrone figyelmet fordít a környezetvédelemre és a társadalmi felelősségvállalásra.
A vállalat továbbra is modernizálja gyártási folyamatait, miközben őrzi az olasz szeszitalok hagyományait és ízvilágát.
A Garrone italok széles választékban elérhetők, és a vállalat a kreativitásra és innovációra is törekszik új termékek bevezetésével a piacra.
A cég őrzi az alapító álma és szenvedélye által felépített örökséget, folytatva a minőségi italok gyártását és az olasz italkultúra népszerűsítését világszerte.
Garrone Cherry édesített bor alapú ital
A Garrone Cherry vermut egy kivételes, aromás alkoholos ital, melyet az olasz hagyományok és a minőségi összetevők szeretetteljes kombinációjával készítenek.
Az ital alapját a kiváló minőségű vörösbor adja, melyet gondosan válogatott gyógynövények és fűszerek tesznek még gazdagabbá.
A Garrone szakértői a gyümölcsös cseresznye ízével koronázzák meg ezt az egyedülálló vermutot, így létrehozva egy kellemesen édes, ugyanakkor karakteres italt.
A Garrone Cherry vermut kiválóan alkalmas önmagában, jéggel vagy koktélok alapanyagaként is, egyaránt lenyűgöző élményt nyújtva az ízlelőbimbóknak.